info@wijputten.nl

Nieuws

Wat is de overeenkomst tussen kinderen en hondenpoep?

Geplaatst op 29 september 2013

Zaterdag 28 september waren we weer ‘De Wijk in’. Dit keer de Wijk rond de Groeneveltstraat en de Vervoornstraat. Ondertussen hebben we bijna alle wijken in Putten, binnen de bebouwde kom, bezocht.
Elke wijk kent zijn eigen problemen en geneugten. Over het algemeen vinden de mensen die wij hebben gesproken het aangenaam wonen in Putten. Natuurlijk zijn er de problemen rond groenonderhoud, parkeren, hard rijden en… hondenpoep.  Waar verreweg de meeste overlast van de uitwerpselen werd gemeld is in de wijk Husselerveld. Het was daar ok wel erg extreem. We stonden daar met onze witte Wij Putten tent… tussen de hondenpoep in. Mensen die even met ons een praatje kwamen maken in de tent laveerden rond de poep naar ons toe. Maar gisteren, rond het speelplaatsje aan het begin van de Groeneveltstraat kwam ik deze drie kids tegen.  Want NIET de bewoners klaagden dit keer maar de kinderen.
De overeenkomst,  in deze wijk,  tussen kinderen en hondenpoep is niet de overlast, maar de speelplaats. Je treft beiden aan op een plek waar ze absoluut niet samengaan.