info@wijputten.nl

Nieuws

[103] Filmhuis Putten – AZC Putten? – Schoorsteen Storteboom

Geplaatst op 13 juli 2024

Podcast met Herman Luitjes en Wilma van Voorst van Wij Putten. Dit keer vanuit Stroud met als gasten Femke Lagaaij en Achilles Vink van Filmhuis Putten. Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:

Lees meer…

[102] Podcast on tour vanuit camping de Rusthoeve

Geplaatst op 7 juli 2024

Podcast met Herman Luitjes en Wilma van Voorst van Wij Putten. Dit keer vanuit camping de Rusthoeve met als gast tevens eigenaar Herman Kool, voorzitter van de Puttense recreatie ondernemersvereniging. Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:

Lees meer…

[101] Bouwkraan zoekt werk – Kadernota 2025 – Zet een kaars voor je raam

Geplaatst op 16 juni 2024

Podcast met Herman Luitjes en Wilma van Voorst van Wij Putten. Dit keer vanuit grand café de Huiskamer in Putten. Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:

Lees meer…

[100] Inauguratie Arap-John – Geen extra lasten Putten – Onderzoek Halvinkhuizen

Geplaatst op 9 juni 2024

Podcast met Herman Luitjes, Wilma van Voorst en Joyce Kamphuis van Wij Putten. Dit keer vanuit het Huis van Ermelo. Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:

Lees meer…

[99] Minder vinden, meer vragen.

Geplaatst op 2 juni 2024

Vanuit Grandcafé de Huiskamer, podcast met Wilma en Herman. En als gast Arap-John en Hans ten Klooster, SGP fractievoorzitter. AJ reageert op Hans; minder vinden, meer vragen. Een doordenkertje.
Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren. Kijk ook even op de (WijPutten) site naar de dassen die in Huinen gefilmd zijn!

Luister alle onderwerpen:Lees meer…

Wij Putten houdt stikstofexcursie

Geplaatst op 24 mei 2024

Wij Putten houdt op zaterdag 1 juni een fietsexcursie die in het teken staat van de gevolgen van stikstof voor de natuur. Voorzitter Aart van Dusschoten van de Stichting Natuur en Milieubescherming Putten neemt deelnemers mee op een fietstocht, waarbij regelmatig letterlijk wordt stilgestaan bij de zichtbare invloed die een teveel aan stikstof heeft op de natuur en de biodiversiteit.

De fietstocht start om 13.00 uur op de parkeerplaats bij het Puttens Mannenkoor en Vogelvereniging de Putter aan de Hooiweg 4 en eindigt anderhalf uur later bij melkveebedrijf Veldhoef aan Veldhoefweg 5 in Putten, waar ook nog iets wordt verteld over de omgeving. Aansluitend vindt hier de algemene ledenvergadering van Wij Putten plaats.

Iedereen is welkom om de fietsexcursie mee te maken, maar omdat het aantal deelnemers beperkt is, is aanmelden wel noodzakelijk. Dat kan door een mailtje te sturen aan bestuur@wijputten.nl.

[98] Eigen jongeren tussen de asielzoekers huisvesten?

Geplaatst op

Opnieuw een podcast met Wilma en Herman. Vanuit Grandcafé de Huiskamer.
Over huisvesten van onze jongeren -tussen- de asielzoekers. No-Way zegt Wij Putten.
Verder noemt Herman duurzaamheid in Putten een flutverhaal en pleit nu ook Wilma voor Heerenboerderijen.
Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:
Lees meer…

[97] Arap-John wethouder? – Kamer Plasterk – Flipper op Curaçao

Geplaatst op 19 mei 2024

Podcast met Herman Luitjes en Wilma van Voorst van Wij Putten. Vanuit café de Huiskamer. Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:

Lees meer…

[96] Dodenherdenking – Programmaregisseur wonen – 30 cent per kWh

Geplaatst op 10 mei 2024

Podcast met Herman Luitjes Arap-John Tigchelaar en Wilma van Voorst van Wij Putten. Vanuit café de Huiskamer. Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:

Lees meer…

[95] Asielopvang – Meer flitspalen – Koningsdag

Geplaatst op 4 mei 2024

Podcast met de raadsleden Herman Luitjes en Wilma van Voorst van Wij Putten. Dit keer vanuit café de Huiskamer. Weer veel Puttense onderwerpen, van Puttenaren, voor Puttenaren.

Luister alle onderwerpen:

Lees meer…