info@wijputten.nl

Nieuws

Wij Putten neemt afscheid van oud-voorzitter

Geplaatst op 15 december 2018

Met het uitreiken van een ijzeren hertje heeft Wij Putten dinsdag afscheid genomen van oud-voorzitter en medeoprichter Gert van Westing van Wij Putten.

Van Westing was voorzitter van de partij vanaf de oprichting in 2009 en is teruggetreden omdat hij inmiddels is verhuisd naar Ermelo. Ook is hij in de eerste raadsperiode van de partij een tijd raadslid geweest voor Wij Putten, vanaf 2010. Op de algemene ledenvergadering eind september van dit jaar trad hij formeel af en afgelopen dinsdag nam de partij feestelijk afscheid van Van Westing. Met de uitreiking van het ijzeren hertje is hij daarbij uitgeroepen tot ambassadeur van het wij-gevoel. Wij Putten reikt deze onderscheiding uit aan Puttenaren die zich op een bijzondere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor de Puttense samenleving
Opvolger van Van Westing als voorzitter van het bestuur van Wij Putten is Tim Born. Met het toetreden van Bert Veeningen als penningmeester en Marieke Haanschoten als algemeen bestuurslid is het bestuur van Wij Putten daarmee weer op sterkte. Jannita la Roi en Arap-John Tigchelaar hadden hun rol in het bestuur al neergelegd omdat zij waren toegetreden tot de fractie van Wij Putten.