info@wijputten.nl

Riek Vliek

In 2010, 2014 en 2018 heb ik ook al op de kandidatenlijst van Wij Putten gestaan. Het actief zijn binnen je eigen gemeente bevalt me wel. Met name de eropaf-activiteiten zijn zinvol. Je komt met veel mensen in aanraking en vanuit al die contacten krijg je ook een beter inzicht wat mensen beweegt. Wij Putten wil het goede in de gemeente koesteren en waar nodig en mogelijk verbeteren, dat spreekt me aan.

Handen uit de mouwen
We steken de handen uit de mouwen, vooral samen met anderen en zijn bereid om verantwoordelijkheid te nemen. Politiek staat voor het maken van keuzes. Hoe zou Putten eruit moeten zien over vier jaar? We willen met elkaar de schouders eronder zetten om dat te bereiken. Daar wordt Putten mooier van.
We kunnen bewoners nog meer betrekken bij aanpak van hun woonomgeving, door ze te informeren, uit te nodigen om mee te doen en invloed te geven, maar wel met heldere afspraken over de reikwijdte van hun betrokkenheid.

Bomenkap
Naar mijn idee worden er te veel bomen gekapt, zonder herplanting in de nabije omgeving. Ook de bermen in het buitengebied verdienen aandacht. Daar moet een slimme afweging plaatsvinden tussen het bevorderen van de biodiversiteit en verkeersveiligheid. De opdracht van Wij Putten is om ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor onze toekomst en die van onze kinderen.

Geboren:
Op 11 januari 1954, in Putten.

Gezin:
Getrouwd, zoon, dochter en vier kleinkinderen

Werk:
Gepensioneerd monteur + APK keurmeester zware voertuigen.

Hobby’s:
Ik mag graag bezig zijn met oldtimers (restauratie en onderdelen).

Terug naar mensen