info@wijputten.nl

Marjolein van Nieuwenhuizen-Koekkoek

Je ziet het natuurlijk al aan mijn achternaam. Geen verrassing dat ik politiek met de paplepel meekreeg. Wat doen voor een ander. Dat spreekt me aan. En dat moet toch ook normaal zijn. Een samenleving ben je toch samen?

Helderheid
Volgens mij is het erg belangrijk dat de gemeente in woord en geschrift helder, eenvoudig en begrijpelijk communiceert. Ook zou het prettig zijn als de mogelijkheid bestaat dat je dienstverlening van de gemeente kan krijgen op afspraak. Wat dat betreft is de Belastingdienst toch al een heel stuk verder. Die kun je gewoon bellen tot 21.00 uur ’s avonds!
Natuurlijk is het logisch dat de gemeentelijke dienstverlening verder gedigitaliseerd wordt. maar dat mag uiteraard niet ten koste van de bereikbaarheid en loketfuncties gaan.

Jeugd
De gemeente kan prima jongeren betrekken bij het bestuur van de gemeente. Bijvoorbeeld  door de huidige jeugdgemeenteraad te continueren. Maar er valt wat te zeggen voor het uitdagen van sportverenigingen, om meer bij te dragen aan jeugdbeleid. Ik ben ook voor meer speelmogelijkheden voor jongeren, zoals een fatsoenlijke skatebaan.

Zondag
De zondagsopening is in Putten nogal ‘een dingetje’. Zolang er niet veel signalen van inwoners zijn die aandringen op zondagsopening van winkels mag het wat mij betreft best zo blijven. Wij Putten benadert dit overigens heel redelijk en stelt vooral de vraag of er bij de inwoners en de ondernemer draagvlak is voor een zondagsopenstelling.
Toch zou de gemeente best wel kunnen toestaan dat campingwinkeltjes op recreatieterreinen op zondag open zijn.

Geboren
Op 23 september 1983 geboren. Ik woon niet vanaf mijn geboorte in Putten maar voel me wel een echte Puttenaar.

Gezin
Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben we twee kids.

Werk
Met heel veel plezier werk ik al bijna 12 jaar als “Specialist Vennootschapsbelasting” bij de Belastingdienst.

Hobby’s
Fietsen, van vakanties genieten, lekker lezen of met vrienden gezellig samen zijn.

Terug naar mensen