info@wijputten.nl

Klaas IJkema

Na bijna tien jaar docent geweest te zijn op het Corlaer College ben ik nu alweer ruim een jaar gepensioneerd. Dat houdt niet in stilzitten! Misschien ben ik nu wel drukker dan ooit. Wij Putten eist ook al best wel wat aandacht van mij op.

Leuk en leerzaam.
Vooral de activiteit ‘De wijk in’ is erg interessant. Je spreekt veel mensen en hoort van alles vanuit verschillende invalshoeken.
Verder ben ik erg blij dat Wij Putten aandacht wil besteden aan laaggeletterdheid. En ook dat de sportverenigingen uitgedaagd worden een bijdrage te leveren op het gebied van zorg, participatie, jeugdbeleid en gezondheid.

Ook de keuzes op financieel gebied spreken me aan: gelet op de financiële positie van de gemeente hoeven gemeentelijke belastingen de komende jaren niet meer te stijgen dan de inflatie. Wij Putten wil ook nog eens kritisch kijken naar de omvang van de gemeentelijke reserves. In de afgelopen jaren is al belastinggeld teruggegeven, wellicht kan dat nog enkele jaren worden gecontinueerd. De gemeente is tenslotte geen beleggingsinstelling.

Geboren:
In het jaar dat ook Hans Böhm werd geboren: 1950.

Gezin:
Gelukkig getrouwd, een dochter en een zoon

Hobby’s:
Sport (tennis, volleybal) en lezen

Terug naar mensen