info@wijputten.nl

Jetze Mellema

Als geboren Fries voel ik me goed bij nuchterheid, direct zijn en de dingen zeggen zoals ze zijn. Wars van praatjes, populisme en spelletjes. Maar ruim 40 jaar ervaring op de Veluwe heeft me ook geleerd om eerst te luisteren en proberen te begrijpen. De werkelijke boodschap zit vaak onder de oppervlakte, er is inlevingsvermogen voor nodig om te begrijpen waarom mensen verdrietig, angstig of boos zijn.

Die bijzondere combinatie vind ik ook bij Wij Putten: de tijd nemen om te luisteren naar mensen, proberen te begrijpen wat er speelt. En vervolgens actie; geen politieke spelletjes maar handen uit de mouwen en zorgen dat het gebeurt.

Bij Wij Putten zijn we niet zo bezig met wat je in de landelijke politiek stemt en of je een geloof aanhangt. We vinden elkaar in het doel om Putten steeds een stukje mooier te willen maken. Daar voel ik me thuis bij.

Geboren:
In 1975 in de noordelijkste stad van Nederland en alweer 23 jaar in Putten.

Gezin:
Getrouwd met Teunie, drie kinderen: Auke, Femke en Nynke

Werk:
IT-architect bij een groot Amerikaans bedrijf. Ik zorg met mijn team dat mensen veilig digitaal kunnen samenwerken. Dat gebeurt tegenwoordig vooral vanaf mijn zolderkamer, “echt” contact en het daarvoor noodzakelijke reizen is in deze pandemie helaas nog steeds lastig.

Hobby’s:
Klassiekerrally’s rijden met mijn oude Porsche 914. Samen met mijn navigator op de mooiste plekken rijden terwijl we deelnemen aan een uiterst competitieve sport waar alles gaat om navigeren, op tijd zijn en goed kunnen puzzelen. Dikke reglementen en veel traditie doen denken aan de tijd dat auto’s zeldzaam waren en de eigenaren zich verenigden in een club.

Daarnaast rij ik graag op mijn quad, hetzij lekker toeren in de omgeving of af en toe deelnemen aan sportieve evenementen.
Trots lid van Quadclub De Veluwse Zandhappers.

Terug naar mensen