info@wijputten.nl

Henri Zeevat

Waarom ik lid ben van WijPutten, dat is natuurlijk naast de naam die onderlinge verbondenheid uitstraalt, de punten in het verkiezingsprogramma die men voor de burgers, wij dus, in Putten wil verwezenlijken. Het voordeel van een lokale partij is dat men geen rekening hoeft te houden met landelijke partijbelangen en dus ook vol aan de slag kan met de ideeën van de Putters en de Puttenaren. De verkiezingsslogan van dit jaar geeft veel vertrouwen, we moeten dan ook zorgen dat we dat vertrouwen niet beschamen en; Doen wat werkt.

Nu werken sommige dingen voor de ene inwoner van Putten anders dan voor een andere inwoner. Het mooie van Wij Putten is dat deze partij ook echt in gesprek gaat met de burgers op straat, wat leeft er onder hen. Nu is het zo dat niet alles in het dorp aangepakt kan worden om iedereen tevreden te stellen. Als we als politiek daarbij de punten selecteren die vallen binnen het kader Doen wat werkt, zullen deze punten voor iedereen in Putten werken. Natuurlijk willen ook veel partijen dezelfde dingen realiseren in ons mooie dorp, meer huizen, betere infrastructuur, steun geven aan wie het nodig heeft zowel financieel als mentaal, zo kan ik nog wel doorgaan. De leden die voor onze partij zitting zullen nemen in de raad zijn de volksvertegenwoordigers van Putten en zijn daar niet alleen voor de partij WijPutten maar zijn daar voor Wij, Putters en Puttenaren die samen de gemeenschap Putten zo mooi maakt om in te wonen, werken, sporten, winkelen en wat is er niet mooi in Putten. Om Doen wat werkt ook echt te kunnen laten slagen zullen we als volksvertegenwoordigers het volk moeten vertegenwoordigen en in deze ook zeker samen optrekken met de andere politieke partijen om samen Putten een fantastische plaats te kunnen laten zijn waar het goed vertoeven is.

Geboren:
24 april 1971 te Harderwijk

Gezin:
Ben getrouwd met Celinda en samen hebben wij twee kinderen Kristel en Jasper

Werk:
Ik werk als interim professional bij Yacht in de Supply Chain en Procurement

Hobby’s:
Bestuurslid bij S.D.C Putten en bij de stichting P.P.R.; scheidsrechter bij S.D.C. Putten, Hardlopen, Mountainbiken, Wielrennen.

Terug naar mensen