info@wijputten.nl

Anne Thaya Bonzet

Ik ben best wel trots op Wij Putten want ze krijgen, samen met andere partijen in de gemeenteraad, veel voor elkaar.

Cultuur in Putten
Kunst en cultuur zijn zaken die het leven aangenaam kunnen maken. Putten kent veel actieve en passieve beoefenaars. Wat ik leuk vind van Wij Putten is dat ze mogelijkheden wil onderzoeken voor een ontmoetings- en werkplek voor
kunstenaars en andere creatievelingen (start-ups).
Het is best wel goed om al op jonge leeftijd met kunst in aanraking te komen. Zaken als kunstmenu op scholen en muziek in de klas zullen we daarom de komen jaren voortzetten. Maar het kan ook via kunst in de openbare ruimte, bijvoorbeeld in de buurt van speelplaatsen. De doelgroep jongeren weten we denk ik ook nog steeds niet goed te bereiken. Het zou mooi zijn als we kunnen onderzoeken hoe we deze groep beter kunnen bedienen op dit gebied. Bijvoorbeeld een eigen muziekpodium, met oefenruimte in Stroud. Bestaande activiteiten zoals Groevenbeek klassiek en Theater Stroud moeten we ook blijven ondersteunen.
In de afgelopen periode heeft het onderwerp kunst en cultuur door de corona een nogal sluimerend bestaan gekend. Kunnen we weer post-corona, samen met de regio en de provincie de culturele infrastructuur in Putten versterken?
En daar dan ruim in investeren natuurlijk.

Geboren:
Nog net in de vorige eeuw, in 1999

Studie:
Ik studeer Liberal Arts and Sciences, een ingewikkelde naam om te zeggen dat het een vrije bachelor is. Ik specialiseer mij in Nederlands.

Hobby’s:
Misschien is het niet zo netjes om te zeggen dat een van mijn hobby’s bier drinken is. Maar misschien meer hobby gerelateerd: Ik reis graag rond in een camperbus met mijn vriend in Nederland om alle hoekjes en gaten te leren kennen.
En anders als je het saai wilt hebben: musea bezoeken.

 

Terug naar mensen