info@wijputten.nl

Alex Guliker

De betrokkenheid van Wij Putten is erg groot. Niet alleen in verkiezingstijd, maar ook daarbuiten. Dat spreekt mij erg aan in deze partij.
Hoewel ik voor het eerst op de verkiezingslijst sta vermeld, heb ik gemerkt dat er met belangstelling naar nieuwe leden wordt geluisterd. Voor deze lokale partij staat Putten op nummer 1. Dat geldt ook voor mij.
Er zijn een aantal ontwikkelingen gaande die ik zo belangrijk vind, dat ik besloten heb om betrokken te raken bij de politiek. Zo is er een grote woningnood en daarom moeten er meer woningen worden gerealiseerd. Maar ik vind het ook belangrijk dat Putten een echt Veluws dorp blijft. Het dorpse karakter mogen we absoluut niet verliezen. Daar wil ik mij voor inzetten.
Ook vind ik het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met ons prachtige buitengebied. Het Puttense landschap is divers en waardevol. Het buitengebied maakt onderdeel uit van de Puttense identiteit. Het staat echter steeds meer onder druk en ik vind het dan ook belangrijk dat hierover weldoordachte beslissingen worden gemaakt.

Geboren:
Wat denk je? Kijk ’s naar mijn achternaam. Putten natuurlijk!

Gezin:
Getrouwd met Pauline en samen hebben we twee lieve dochters.

Werk:
Juridisch adviseur bij de Gemeente Zwolle.

Hobby’s:
Veel hobby’s! Met ons unieke buitengebied als gemene deler. Ik train daar met m’n hond, fotografeer de natuur, jaag en ben regelmatig als vrijwilliger aan het werk om ons Puttense landschap te onderhouden.

Terug naar mensen