info@wijputten.nl

Aart van Dronkelaar

Doordat een tennismaatje betrokken was bij Wij Putten sta ik nu hier op de lijst. Het mooie van Wij Putten vind ik dat het een vereniging is die ook aan politiek doet. Een leuke club mensen die zich inzet in de samenleving, veel vrijwilligerswerk doet, maar ook leuk meedoet aan bijvoorbeeld een Puttense Sportmarathon. Zo heb ik een hele andere, vooral geen stoffige kijk op politiek gekregen.

Fietspad 
Wij Putten wil een verhard fietspad langs de Husselsesteeg, aansluitend aan de Papiermakerstraat en ook doorgaan met het project ‘remmen voor wijkvoorzieningen’. Verder kan de fietsoversteek op de Engweg bij De vrouw van Putten verbeterd worden. Eigenlijk moeten fietsers zoveel mogelijk op doorgaande fietsroutes voorrang krijgen, op voorwaarde dat dit ook voor overig verkeer helder te maken is. Ook staat in het verkiezingsprogramma van Wij Putten de wens om watertappunten langs fietsroutes te creëren: bij openbare toeristische pleisterplaatsen en op een aantal plekken in het centrum.

Centrum
Het is mooi als we met elkaar voldoende parkeergelegenheid hebben en het winkelcentrum bereikbaar houden voor autoverkeer. Daarom moeten we het parkeren gratis houden. We kunnen ook de jaarlijkse kermis naar het centrum halen, bijvoorbeeld op de parkeerplaats achter het gemeentehuis.

Geboren:
Op 28 mei 1950 op boerderij Tinteler aan de Tintelersteeg in Putten.

Gezin:
Gehuwd met Marja Sijtsma, vader van twee kinderen en twee bonuskinderen en opa van één kleinkind en vier bonuskleinkinderen.

Werk:
Gepensioneerd

Hobby’s:
Actief tennisser, biljarter, bowler en passief liefhebber van diverse andere sporten, tevens bestuurslid van de Stichting Zaalvoetbal Putten en van de Biljartvereniging 2Brothers. Ik ga graag en veel op (actieve) vakantie.

Terug naar mensen