info@wijputten.nl

Nieuws

Maandelijks radioprogramma over de Puttense Politiek

Geplaatst op 10 november 2014

Tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen waren er diverse radiouitzendingen op de lokale omroep Veluwe FM over politiek. Die programma’s begonnen om 7.00 uur en duurden maar liefst 5 uur. Na de verkiezingen werd het stil. Te stil. Natuurlijk zendt Veluwe FM de raadsvergaderingen uit en via internet ook de commissievergaderingen, maar toch.

Voor Herman Luitjes en Wilma van Voorst reden om in gesprek te gaan met Veluwe FM. Is er ruimte voor een maandelijks radioprogramma over de Puttense Politiek? Wel het antwoord op die vraag is dat het politieke radioprogramma op donderdagavond 13 november de lucht in gaat. Live natuurlijk, vanuit de foyer van Stroud.

Jan Doppenberg en Bas Tempels presenteren het twee-uur durend programma. Wilma en Herman zorgen voor de uitnodigingen. In de uitzending van donderdag zitten o.a. burgemeester Henk Lambooij en de raadsleden Peter Brink (CU), Robin Hogendijk (Gemeentebelangen), Henri Luitjes (Wij Putten) en Robert Olthuis (CDA). De raadsleden gaan met elkaar in debat over onderwerpen uit de begroting, over het zwembad en over nog veel meer.
Ook zullen Ep van Hemel (inmiddels oud voorzitter van Rood Wit) en Alidaan van Losenoord (voorzitter van een netwerkgroep van 38 Puttense ondernemers) aanwezig zijn. En dan niet te vergeten de gesproken column van Wopke van der Lei. En dan nog zijn niet alle programma onderdelen genoemd.

Geïnteresseerd? Kom gerust donderdagavond langs in de foyer van Stroud. We beginnen om 20.00 uur. Iedereen kan bij de uitzending aanwezig zijn en mag meedoen met de gesprekken. Het is de bedoeling dat het een gezellige boel wordt. Eigenlijk mag je zo’n uitzending niet missen. En kun je echt niet langs komen, dan is er de radio!

We zijn benieuwd naar jullie reacties.
Wilma van Voorst / Herman Luitjes