info@wijputten.nl

Nieuws

Waar is Rien? [7]

Geplaatst op 5 maart 2016

Op de kop van de Verlengde Dorpsstraat / Bakkerstraat staat al jarenlang een verpauperd pand. Vijf jaar geleden is Wij Putten gestart om via de politiek wat schot in de zaak te krijgen.
Tijd voor Rien om na 5 jaar weer eens te gaan kijken hoe de vlag er nu bijhangt. En,… er zit beweging in de zaak! Rien geeft aan wat de toekomstplannen voor deze plek aan de rand van het dorpscentrum zijn.
Natuurlijk heeft Rien nog wat historisch onderzoek gedaan en komt nog met een foto te voorschijn van lang geleden. Een oplettende kijker ziet dat het telefoonnummer van het toenmalig taxibedrijf maar 3 cijfers heeft. Echt lang geleden dus.
Voor veel mensen in het dorp, en ook voor Wij Putten, is die griebusbende een doorn in het oog. Dat bleek ook 5 jaar geleden uit de Wij Putten enquĂȘte. Daarna heeft Wij Putten de zaak ook regelmatig in de gemeenteraad aan de orde gesteld.

Inmiddels is een bouwvergunning afgegeven om er een nieuw pand te bouwen. Tegen die vergunning loopt momenteel een bezwaarprocedure. Rien blijft de ontwikkelingen op deze plek voor ons nauwgezet volgen.