info@wijputten.nl

Nieuws

Ieder paaltje heeft een verhaaltje!

Geplaatst op 26 oktober 2013

Man langs paaltje

Wij Putten wil de strijd aanbinden tegen overbodige paaltjes in Putten en vraagt daarbij de medewerking van alle inwoners van Putten.

Je zit lekker verliefd bij je vriend achter op de fiets en dan fietst hij net te dicht langs een paaltje. Au! Of met je kinderen naar het centrum fietsen en je kleine ziet het paaltje midden op het fietspad net te laat. Alweer au! Paaltjes: wie erop let, komt ze overal in verschillende vormen in het dorp tegen, variƫrend van groot tot klein, van beton, hout of metaal, dik of dun. Ook de kleuren zijn divers, zoals rood met wit, zwart, chroom, grijs of gewoon wit. De meer doorleefde paaltjes staan scheef en hebben veelal zwarte sporen.

Paaltjes kunnen grote schade veroorzaken aan fiets en auto, maar ook lelijke verwondingen geven. Een obstakelvrij dorp is daarom de wens van Wij Putten.

Ieder paaltje heeft een verhaaltje! Wij Putten gaat op zaterdag 2 november, gewapend met fototoestel en notitieblok, op zoek naar die verhaaltjes. Op die manier wil de partij meer te weten komen over het nut en noodzaak van specifieke locaties. De inwoners van Putten kunnen helpen door hun ervaring over paaltjes voor 2 november te mailen naar info@wijputten.nl.

Het resultaat wordt op woensdag 6 november gepresenteerd tijdens de 15de Wij Putten Academy over verkeer en dient ter ondersteuning van het streven van Wij Putten om te komen tot een obstakelvrij Putten.