info@wijputten.nl

Nieuws

Ga met ons sporten!

Geplaatst op 5 mei 2014

Na het overweldigende succes en plezier van vorig jaar, hebben we besloten ook dit jaar weer mee te doen aan de Puttense Sportmarathon. Op 27 juni van 17.00 uur tot 28 juni 17.00 uur vindt weer hét sportspektakel van het jaar plaats. Moesten we vorig jaar nog 23 sporten in 22 uur doen. Dit jaar doen we er 27 in 24 uur.  Dit lijkt mij geen probleem voor ons team. Als we hetzelfde enthousiasme en inzet kunnen laten zien als vorig jaar, dan kunnen we dit prima aan.

Om weer zo’n topteam te vormen hebben we veel enthousiastelingen nodig. We hebben er minimaal 30 nodig en maximaal 40. We zoeken specialisten voor bijvoorbeeld schaken, dammen en judoën, maar ook generalisten die goed zijn in veel sporten of het gewoon heel leuk vinden om aan veel sporten mee te doen. We zien wel heel graag dat wanneer je deel van ons team wil uitmaken dat je minimaal aan 2 sporten meedoet.

Niet  alleen teamgenoten zijn gevraagd zich aan te sluiten bij ons team maar zeker ook supporters, coaches, fotograven én masseurs zijn altijd welkom 😉

Wil je weten welke sporten onderdeel zijn van de Puttense Sportmarathon? Klik dan HIER en laat me weten voor welke sport ik jou kan noteren!

We horen graag van je!

Groeten,

Wilma van Voorst, Gerrit Dwars, Arap-John Tigchelaar en Matine van der Haar

Aanmelden kan bij matine.vd.haar@wijputten.nl
Meer info vind je op www.puttensesportmarathon.nl