info@wijputten.nl

Ria Hoving

Ik ben nog maar een paar jaar bij Wij Putten. In 2015 heb ik een tijdje artikelen geschreven voor De Puttenaer. Als het over politiek ging, viel me overduidelijk op hoe goed de fractie van Wij Putten zich telkens voorbereid had. Ook de betrokkenheid en het halen van de informatie uit de samenleving sprak me aan en nog steeds. Zelf had ik graag meer aan het verkiezingsprogramma meegewerkt maar wat er nu uiteindelijk ligt ben ik wel uitermate tevreden over.

Duurzaam
Wij Putten wil dat de gemeente drie bomen plant voor elke twee door de gemeente gekapte bomen, bij voorkeur in de nabije omgeving. Het zou helemaal mooi zijn als dat ook voor particuliere grondbezitters zou gelden, maar dat wordt een moeilijk verhaal. De inwoners moeten in ieder geval wel zo veel mogelijk gestimuleerd worden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leefomgeving. Denk aan zwerfafval. Dat zou bijvoorbeeld kunnen met meer prullenbakken, waarbij inwoners er een kunnen adopteren. Ook mogen er meer prullenbakken en hondenpoepzakjes op uitlaatplekken voor honden geplaatst worden. En als we het er toch over hebben… een opruimplicht voor paardenpoep in de bebouwde kom is in andere plaatsen ook van kracht. Waarom dan in Putten niet?

A28
De slechte doorstroom op de A28 leidt tot sluipverkeer van doorgaande weggebruikers, onder andere in Steenenkamer. We moeten in gesprek met de rijksoverheid om maatregelen te treffen om dit effect tegen te gaan de doorstroom op de A28 te bevorderen.

Bos
In het bos kunnen we zandwegen zonder verbindingsfunctie beter met een slagboom sluiten voor verkeer. Dat is én functioneler én voordeliger dan de ontsierende borden in het bos. Ook kunnen we in het bos meer bankjes plaatsen langs de fietsroutes.

Geboren
Op 26 april 1966 in de stad Groningen, ik woon nu twaalf jaar in Putten.

Gezin
Ik ben moeder van een zoon (19) en een dochter van (17).

Werk
Ik werk als zzp’er in het bankwezen en geef huiswerkbegeleiding, coach middelbare scholieren en (beginnende) ondernemers.

Hobby’s
Ik sport graag: hardlopen, tafeltennis, dansen en bodybalance zijn mijn favorieten. Ook ben ik gek op livemuziek en ben dus regelmatig bij (kleinere) concerten te vinden.

Terug naar mensen