info@wijputten.nl

Nevin Hanoglu

Nu sta ik al voor de derde keer op de kandidatenlijst van Wij Putten. En met plezier hoor! Zelf ben ik niet zo actief binnen de partij als het gaat om de activiteiten. Daarentegen laat ik mijn stem waar mogelijk wel horen. Ik vind Wij Putten een goede lokale partij omdat ze rekening houdt met de belangen van alle Puttenaren. Een partij voor jong en oud, kerkelijk en niet-kerkelijk, gezond of hulp behoevend. Een echte ‘Wij-partij’ want samen moeten we het doen in Putten. Wij Putten is een partij voor iedereen. Samen zijn we (Wij) Putten!

Centrum
Wat aantrekkelijk is voor toeristen, is dat ook voor Puttenaren zelf. Wij Putten wil een levendig centrum, met een divers winkelaanbod, meer terrassen, meer groen en vernieuwde bestrating. Ik ben voor!

Burgerparticipatie
Vanaf de oprichting is Wij Putten een groot voorstander van burgerparticipatie. De inwoners betrekken bij het bestuur van hun eigen gemeente. Ook bij ons in de gemeente Putten is daar in de afgelopen jaren veel ervaringen mee opgedaan en stappen gezet. Ontmoetingsavonden tussen college en wijkbewoners zijn gestart en moeten voortgezet. Projecten worden in samenspraak met bewoners opgezet. En ja, makkelijk is het niet. Daarom is het van belang om bij ieder onderwerp, iedere keer weer vooraf heldere afspraken te maken hoe ver burgerparticipatie kan gaan. Fijn dat we in de afgelopen jaren veel mogelijkheden voor burgerparticipatie hebben gehad.

Geboren
In 1963 geboren, in Erzurum Turkıje. Vanaf mijn achtste jaar woon ik in Putten, al bijna 46 jaar!
In dit heerlijke dorp voel ik me dan ook (bijna :-))een echte Puttense.

Gezin
Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van een zoon en dochter… zelfs al oma van een kleindochter en over 2 maanden van een kleinzoon.

Werk
Sinds januari 1995 werk ik met veel plezier bij Breuklander mondzorg+.

Hobby’s
Lezen, winkelen en heerlijk spelen met mijn kleindochter.

Terug naar mensen