info@wijputten.nl

Marjolijn Baarslag

Ik ben met Wij Putten in aanraking gekomen als ‘cameravrouw’ van de ‘Waar is Rien?’ video’s. Leuke bijkomstigheid daarvan is dat ik ‘bovenop het nieuws’ zit. 🙂
Zodoende leer ik veel van Putten, over Putten en de mensen in Putten. Wat ik het leukste vind van Wij Putten is dat de mensen erg begaan en betrokken zijn. Wat steken ze er toch veel vrije tijd in. Dat kan niet zonder dat je het leuk vindt, maar dat blijkt wel elke keer bij de opnames…. wat een plezier en humor daarbij komt kijken!

Wonen
Ons eerste filmpje ging over Wij Putten Zuid, waar nieuwe woningen moeten verrijzen. Dat filmpje hebben we begin december 2015 gemaakt. Moet je kijken waar we nu zijn! Nog steeds geen schop in de grond, geen plan op tafel…  laat staan een woning. En daar hebben we écht behoefte aan. Hoewel ik buiten Putten studeer zou ik toch erg graag na mijn studie gewoon in Putten blijven wonen. Jammer, jammer, jammer als we door woningentekort naar bijvoorbeeld Zeewolde gestuurd worden. Ik begrijp niet waarom dat allemaal zo lang moet duren.

Waar is Rien?
Het leukste filmpje wat we gemaakt hebben was die in het gemeentehuis. Misschien ook wel het meest geslaagd omdat we goed konden laten zien wat er nou mis is en waarom het gemeentehuis écht verbouwd moet worden. Ik ben blij dat de gemaakte plannen nu doorgaan, alhoewel alle duurzame maatregelen er in eerste instantie uit zijn bezuinigd.

Geboren
In Zwolle, in de zomer van 1995, maar ik woon al 15 jaar in Putten.

Studie
Master Media & Cultuur aan de Erasmus Universiteit.

Hobby’s
Volleyballen en natuurlijk alles wat met film te maken heeft.

Terug naar mensen