info@wijputten.nl

Janette van Malenstein

Ik ken Wij Putten via mijn man, Edwin Luijt. En ik moet zeggen dat het best wel een aanstekelijke groep is. Je krijgt veel energie van al die leuke activiteiten die Wij Putten doet.
Zo kom je mij bijvoorbeeld bij de opschoondag tegen, of laatst met het aanpakken van de Volenbeek, samen met de Bekenstichting.
Op politieke avonden zul je me minder zien. Ik vind het belangrijk dat de politiek goed naar de inwoners luistert en naar mijn mening doet Wij Putten dat ontzettend goed.

Recreatie, toerisme en natuur
Putten heeft een unieke ligging, nabij het Randmeer en is omgeven door zeer wisselend landschap met bos, heide en landbouwgebied en met ook nog eens een aantrekkelijk centrum en Bosbad Putten. Toeristen noemen de Puttense gemoedelijkheid en de relatieve rust als reden om hier vele jaren achtereen te komen. Ook inwoners zelf genieten als recreant van ons dorp en de omgeving. Eigenlijk hoeft Putten alleen het mooie dorp te zijn dat het al is.

Toerist in eigen dorp
Maar als het aan mij ligt, wordt Putten nog aantrekkelijker voor dagjesmensen en voor recreanten die hier het hele seizoen zijn. Uitgangspunt moet dan zijn:
wat goed is voor het toerisme, is goed voor Putten en andersom.

Rolstoelpad
Een van de punten in het verkiezingsprogramma is een rolstoelpad door de natuur aanleggen. Dat vind ik een goed idee. Het zou mooi zijn als er voor minder valide mensen ook de mogelijkheid is van de natuur te genieten zonder telkens een fietsbelletje en mopperende fietsers te moeten horen.

Geboren
Ik ben in 1968 in Putten geboren en heb er een klein deel van mijn jeugd doorgebracht. Inmidels woon ik al weer 12 jaar met mijn gezin in Putten. Ik wilde terug naar de bossen van mijn jeugd.

Gezin
Ik ben getrouwd met Edwin Luijt en samen hebben we een dochter en een zoon.

Werk
Acht jaar geleden verloor ik mijn baan bij een bank. Na een volledige mbo-opleiding ben ik inmiddels al vijf jaar werkzaam als doktersassistente in een huisartsenpraktijk.

Hobby’s
Wandelen, van de natuur genieten, lezen en schilderen.

Terug naar mensen