info@wijputten.nl

Frank Mulder

Ja natuurlijk wil ik op de lijst van Wij Putten staan, was mijn reactie toen ik gevraagd werd. Ik vind Wij Putten een leuke club mensen die actief en benaderbaar zijn om het in Putten nog beter te krijgen. Knap hoeveel vrijwilligers zich inzetten voor straten, buurten en wijken waar ze zelf niet wonen. Minder ik, meer wij noemden we dat bij de vorige verkiezingen. Zelf ben ik door mijn drukke baan niet zo’n actief lid, maar volg des te meer wat men in Putten bezighoudt. Bij de Puttense Sportmarathon of met de opschoondag kom je me zeker tegen.

Wonen in Putten
Recreatieparken zijn er voor de recreatie en niet voor permanent wonen. In de afgelopen decennia is daar veel; te weinig aandacht voor geweest en dat betekent dat we met ‘Vitale Vakantieparken’ deze situatie weer op orde moeten brengen. Wij Putten wil wél de mogelijkheid onderzoeken van een tijdelijke ontheffing voor jongeren om op in de toekomst te saneren recreatieparken te mogen wonen, in afwachting van een passende woning. Op korte termijn moeten we creatieve oplossingen vinden voor urgente situaties. Verplaatsbare, kleinere woningen op tijdelijke locaties kunnen daarvoor een oplossing zijn.
Wat Wij Putten betreft zijn recreatieterreinen met verplaatsbare woningen buiten het recreatiecluster ook acceptabele tijdelijke oplossingen.

Nieuwe woonwijk
Natuurlijk moeten we niet ieder groen plekje in het dorp volbouwen, maar om ook de nieuwe generatie Puttenaren te kunnen huisvesten, zijn er tot 2040 zo’n 1.000 tot 1.500 extra woningen nodig. Een nieuwe woonwijk is dan keihard nodig. Wij Putten wil daarom niet langer wachten en vooral doorpakken: bouwen, bouwen en nog eens bouwen!

Starters
Starterswoningen moeten ook in toekomst qua prijs starterswoningen blijven. Misschien moeten we daarom wel kleinere woningen bouwen. Ook is het belangrijk voor starters dat de we in Putten de startersleningen continueren.

Geboren
Ik woon al mijn hele leven, sinds 23 oktober 1967, in Putten.

Gezin
Twee heerlijke jongens en een lieve vriendin

Werk
Vrijwel elke dag rijd ik op en neer naar het hoofdkantoor van Jumbo en noemen ze me daar “Strategic Buyer at Jumbo Supermarkten”

Hobby’s
Mocht ik op tijd thuis tijd zijn dan ga ik naar de sportschool (te weinig dus) of wil wel hardlopen in ons mooie Putten.
Ik houd van heel veel muziek maar véél van klassieke muziek.

Terug naar mensen