info@wijputten.nl

Bertwin Hooijer

Ik ben lid van Wij Putten geworden omdat ik het belangrijk vind om samen een prettige leefomgeving te creeeren voor iedereen.
Daarnaast lijkt mij mooi om aan iniatieven mee te werken waarbij mensen met elkaar in contact komen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een nog aan te leggen gezamenlijke groentetuin in je wijk/buurt.

Recreatie:
Recreatie en toerisme vormen in Putten een belangrijke bedrijfstak. Dat is niet voor niets: Putten heeft een unieke ligging, nabij het randmeer en is omgeven door zeer wisselend landschap met bos, heide en landbouwgebied en met ook nog eens een aantrekkelijk centrum en niet te vergeten het Bosbad met zijn nieuwe wildwaterbaan. Uitgangspunt voor Wij Putten is: wat goed is voor het toerisme, is goed voor Putten en andersom. De natuur bepaalt voor een groot gedeelte de beleving van een toerist en of recreant.

Nog aantrekkelijker:
Toeristen noemen de Puttense gemoedelijkheid, gastvrijheid en de relatieve rust als reden om hier vele jaren achtereen te komen. Ook inwoners zelf  genieten als recreant van ons dorp en de omgeving. Eigenlijk hoeft Putten alleen het mooie dorp te zijn dat het al is. We koesteren de landschapselementen die Putten zo mooi maken en een dorps karakter geven. Maar als het aan Wij Putten ligt, wordt Putten nog aantrekkelijker voor dagjesmensen en voor recreanten die hier het hele seizoen zijn. In het kader van het project Veluwe op 1 werken we de komende jaren aan routes voor mountainbikers en leggen we paardenmenroutes aan.

Wij Putten wil:
• routes voor mountainbikers aanleggen;
• paarden- en menroutes aanleggen;
• een rolstoelpad aanleggen;
• aantal klompenpaden uitbreiden, bijvoorbeeld in Koudhoorn;
• de recreatiezonering handen en voeten geven;

Geboren:
Geboren en getogen in Stroe op 28 juni 1982

Gezin:
Ik ben getrouwd met Marije , we hebben 2 dochters.

Werk:
Ik heb samen met mijn vrouw een klein recreatiebedrijf in Koudhoorn daarnaast werk ik in de houtbouw.

Hobby’s:
Wandelen, koudetraining, rondje op de mtb, in relaxed tempo 😉

 

Terug naar mensen