info@wijputten.nl

Nieuws

Koorts

Geplaatst op 3 februari 2018

Het Puttens Weekblad is niet compleet zonder een column. Iedere week vertelt een Puttense politicus in deze column wat hem of haar bezighoudt. Deze week is het de beurt aan Rien van den Hoek, raadslid van Wij Putten.

Er heerst griep in Nederland en die kan gepaard gaan met koorts. Maar de eerste symptomen van verkiezingskoorts zijn ook al waarneembaar. Heeft Wij Putten daar ook last van? Nou, last is het woord niet.
De fractie en de leden van Wij Putten gaan de hele vier jaar voor de verkiezingen met veel genoegen op pad in de Puttense samenleving, met onder andere De wijk in met enquêtes, het organiseren van academies en dorpsgesprekken en het maken van vlogs, onder de titel ‘Waar is Rien?’.
Verder gaan we persoonlijk bij mensen langs die ons daarvoor uitnodigen en doen mee aan activiteiten zoals de Landelijke Opschoondag en de Puttense Sportmarathon, enzovoort. In totaal doet Wij Putten dit nu al acht jaar en we gaan hier na de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen gewoon mee door.
Nu zult u zich afvragen: Rien, is deze verkiezingskoorts besmettelijk, hebben andere partijen daar nu ook last van? Jazeker, maar bij hen duurt het korter en kun je ervan uitgaan dat de koorts op de dag na de verkiezingen wel zo’n beetje voorbij is!