info@wijputten.nl

Nieuws

24 uur non-stop sporten; Wij kunnen dat!

Geplaatst op 21 juni 2013

tennis

Nog een week dan zullen de bijna 60 deelnemers van het Wij Putten-team in de startblokken staan om in 24 uur in totaal 23 sporten te gaan beoefenen. De Puttense Sportmarathon vindt plaats van vrijdag 28 juni 14.00 uur tot en met zaterdag 29 juni 14.00 uur in en rond allerlei sportaccommodaties in Putten. Samen met nog 8 andere teams zal Wij Putten strijden om de felbegeerde wisselbokaal.

De Wij-sporters zullen te herkennen zijn aan hun goede, sportieve spel en hun gulle lach maar vooral ook aan hun witte polo en teamgevoel. Dat Wij-gevoel hopen we te versterken door tijdens de Puttense Sportmarathon bijeen te komen in ons honk. Grandcafé 2Brothers is zo gul geweest een ruimte voor ons vrij te maken, waar we kunnen omkleden, relaxen, voorbereiden, slapen, eten en drinken enzovoort. Kortom: ons honk.

Onze razende reporter Arap-John, zal samen met paparazzi Luuk en plaatjesschieter Henri de Wij-sporters volgen tijdens het sporten en via o.a. social media de rest van de wereld op de hoogte houden van onze prestaties. Wie ons dus niet live kan aanmoedigen tijdens de Puttense Sportmarathon (dat hebben we natuurlijk het liefst) maar niets wil missen, kan ons volgen via Facebook en Twitter.

Voor meer informatie over de Puttense Sportmarathon en het sportschema, klik HIER.