IMG_9017-2

Naam:
Wilma van Voorst-Ruiter   06-22463065

Geboren:
Zuiderveldweg 2, Putten

Gezin:
Getrouwd met Gert en samen hebben we twee kinderen.

Werk:
Zelfstandig pedicure

In december 2009 werd ik gevraagd om mij aan te sluiten bij de nieuwe lokale partij Wij Putten, daar moest ik wel even goed over nadenken omdat ik me tot aan dat moment nooit actief bezig had gehouden met de politiek.
Wel was ik actief betrokken bij verschillende verenigingen en had de Puttense samenleving in het algemeen mijn aandacht.

Welnu waarom dan niet me ook daadwerkelijk inzetten voor de Puttenaren en zien of ik via de politiek iets zou kunnen betekenen en daar is en blijkt Wij Putten prima voor geschikt te zijn.

Toen ik in maart 2010 dan ook als raadslid werd gekozen kon het werk serieus beginnen, en ik geef toe dat dat niet eenvoudig is en ik erg veel moet leren maar dat met erg veel plezier doe.

Als raadslid heb je veel taken maar 1 daarvan is voor mij toch wel speciaal en dat is de volksvertegenwoordiger, als volksvertegenwoordiger probeer je de stem van de gemiddelde Puttenaar over te brengen naar de politiek en zo ook de politiek dichter naar de mensen te brengen.
En neem van mij aan dat is echt mogelijk als men bij ons aanklopt zullen wij gezamenlijk proberen om mensen de juiste weg te wijzen, natuurlijk kunnen Wij niet elk probleem oplossen maar we zullen ons wel inzetten om het goede pad te volgen en waar nodig dit in de commissies en raad bespreken.

Ik probeer zoveel als mogelijk is te leren hoe onze gemeente in elkaar steekt en te achterhalen waar er nog dingen te verbeteren zijn. Om dat zo goed mogelijk te doen ga ik op pad met verschillende mensen uit onze samenleving om in de praktijk mee te maken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat, pas dan kun je mee praten en een manier zoeken om dingen te verbeteren of een oordeel te vellen. Daarom is het voor ons zo belangrijk dat mensen ons benaderen alleen op die manier kunnen we van Putten een nog betere en leukere gemeente maken.