IMG_8684

Naam:
Rien van den Hoek

Geboren:
Da Costastraat 19, Putten

Gezin:
Getrouwd en vier kinderen.

Werk:
Zelfstandig Schilder

Putten vind ik een fijn dorp met een hoog niveau voorzieningen op zowel maatschappelijk als ook op sportgebied. Ik heb me dan ook nooit zo met politiek bemoeid. Toch zou ik meer betrokkenheid van de burger willen. Ik heb nu zelf ervaren dat als je niks zegt, je ook niet meedoet. Dus hoe klein het onderwerp dan ook is, alle betrokkenheid telt.
Ik wil dan ook meer aandacht kunnen geven aan ‘kleine’ ergernissen die de burger bezighouden. Me vooral inzetten en een luisterend oor zijn voor wat de mensen bezighoud. Waar mogelijk actie voor hen ondernemen

Stilstand is meestal achteruitgang. Maar voor sommige mooie plekjes in Putten betekent stilstand behoud. Nieuwbouw of modernisering hoeft geen vooruitgang te betekenen. Dat zien we bijvoorbeeld aan ons centrum. Ieder koestert de oude panden en verfoeit in een aantal gevallen de nieuwbouw.

In mijn vrije tijd mag ik graag onder de mensen zijn maar kun je me ook vinden op de mooiste plekjes die ik ken; de natuur rondom Putten.
Als ik tijd overhoud, dan besteed ik die het liefst aan lezen, wandelen, motorrijden en vakantie in Engeland.