IMG_8664

Naam:
Jannita la Roi

Geboren:
IJsselstein

Gezin:
Getrouwd en moeder van drie prinsesjes.

Werk:
Beleidsadviseur participatie, werk en inkomen

In onze zoektocht naar een woonplaats dichter bij ons werk kwamen we al gauw tot de conclusie dat Putten eigenlijk alles had wat wij zochten.
Centraal gelegen en de voorzieningen zijn hier uitstekend.
Ook viel ons op dat de mensen zo aardig zijn en dat ze je groeten op straat.
En dan het bos, de hei en het water. Waar vind je dat allemaal?
We wonen nu zo’n 8 jaar met veel plezier in Bijsteren.

In mijn vrije tijd kom je me tegen met de fiets in het bos, met de bakfiets op de markt of met een boek uit mijn minibieb in de speeltuin. Ik hou van fietsen, wandelen in de bergen, hardlopen (dat dan weer niet in de bergen), koken en bakken en ik ben gek op reizen.

De verkiezingen van 2014 waren voor mij de aanleiding om me te gaan verdiepen in de verkiezingsprogramma’s. Ik heb menig avond details met elkaar vergeleken van de allemaal enthousiast geschreven ambitieuze verkiezingsprogramma’s. Heel eerlijk; dat was niet makkelijk.
In de eerste plaatst sprak de inhoud van ons verkiezingsprogramma me aan, maar ook de wijze waarop het tot stand is gekomen en de realisatie vind ik belangrijk. Wat mij bij Wij Putten zo aanspreekt, is dat iedereen mag meepraten en meedenken.