IMG_8679

Naam:
Evert Doppenberg

Geboren:
in Hoef te Putten

Gezin:
Getrouwd en drie kinderen.

Werk:
Gepensioneerd

Ik ben geboren in 1949 in het buurtschap Hoef te Putten. Na enkele maanden is de familie verhuisd naar buurtschap Huinen en we hebben daar gewoond tot mijn eenentwintigste. Vervolgens ben ik getrouwd en naar het dorp verhuisd. Binnen het dorp nog tweemaal verhuisd.

Uit mijn huwelijk zijn drie kinderen geboren en thans woon ik aan de Calcariaweg.

Vanaf mijn veertiende jaar tot aan mijn pensioen heb ik bij defensie gewerkt. Op basis van het aantal dienstjaren ging ik vervroegd met pensioen.

Mijn buurvrouw vroeg mij voor de lijst Wij Putten. In eerste instantie vond ik het wel een vreemd idee; mijn naam op een politieke lijst. Ik heb er bij gezegd dat ik niet wist wat er van mij werd verwacht. Dit omdat ik mijn net verworven vrije tijd niet zomaar wilde inleveren. In de aanloop naar de verkiezingen heb ik met alles meegedaan. Dat vond ik wel interessant: de Puttense politiek en alles daar omheen. Door de goede uitslag van Wij Putten ga je toch weer een stapje verder. Op dit moment woon ik op de tribune raads- en commissievergaderingen bij, soms ook een fractievergadering. Vanaf de zijlijn hoor, zie en lees je zaken waarvan je denkt daar moeten wij wat mee doen. Dat schrijf ik dan op en stuur dat door naar het bestuur van Wij Putten. Dit is mijn huidige rol voor de politieke partij Wij Putten.